Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μία πολύ όμορφη μουσική βραδιά απο το 13ο Λύκειο Περιστερίου


Μία πολύ όμορφη μουσική βραδιά μας χάρισε το 13ο Λύκειο Περιστερίου στις 27 Ιουνίου στο Άλσος . 


Ο εκπαιδευτικός Γιώργος Κουτσιούκης και η μαθητική του συντροφιά , μάγεψαν τους θεατές με αξέχαστες μελωδίες , εξαιρετικές ερμηνείες από μαθητές και το θαυμάσιο βίντεο με το οποίο σατίρισαν τη σημερινή κατάσταση της κοινωνίας μας , συνδέοντας θέματα της θρησκείας και της κοινωνίας με σκηνές από ελληνικές ταινίες . Τίτλος της συναυλίας τους : ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ .
Η Κατερίνα η Δρυ και η Σοφία η Βγενοπούλου αφηγήθηκαν  την εργασία του σχολείου τους  '' Η Διαχρονικότητα της Σάτιρας μέσα από τον Ελληνικό Κινηματογράφο '' . Η Κέλλυ η Λεμπέση και ο Δημήτρης ο Αλεξανδρής συντόνιζαν τη σκηνή .

Ο Κώστας ο Παπασωτηρίου , η Γιολάντα η Σοφούλη , η Ειρήνη η Παπαϊωάννου , η Βάσω η Παπαδοπούλου , η Άτζελα η Φιλιπποπούλου , ο Γιώργος ο Γιαννής και ο Σπύρος ο Κουτσιούκης τραγούδησαν υπέροχα , τραγούδια της Αλεξίου , του Νταλάρα και άλλων καλλιτεχνών . Μουσική έπαιξαν ο Γιάννης ο Κατσιμάρης , ο Παναγιώτης ο Παπαδοπούλης , ο Antrei Savitschi , ο Σπύρος ο Κουτσιούκης , ο Ζαχαρίας ο Καμάρας , ο Γιάννης ο Κουτσιούκης , η Ειρήνη η Αγγελοπούλου , ο Γιάννης ο Αρβανίτης , ο Δήμος ο Σπυράτος , ο Ηλίας ο Αρβανίτης , ο Γιώργος ο Γιαννής , η Μαριάννα η Κούβελα , ο Χρήστος ο Λάσκαρης και η Γιωργία η Παπαδοπούλου . To βίντεο χειρίστηκαν ο Στέφανος ο Αγαπάλογλου και η Αναστασία η Θεόκα  ενώ την κάμερα ο Ιάσονας ο Μήλιος και ο Κώστας ο Αναστασόπουλος . Εξαιρετικές ήταν και οι παρουσίες της Άννας της Κουνάδη στο πιάνο , του Γιώργου του Κούβελα στο μπουζούκι και στο τραγούδι ,  του Βασίλη του Τριανταφυλλόπουλου στο μπουζούκι , τους οποίους ευχαρίστησε με συγκινητικό τρόπο ο διοργανωτής Γιώργος Κουτσιούκης  που και ο ίδιος ερμήνευσε μοναδικά  το ''Μάνα μου Ελλάς και τα Λόγια και τα Χρόνια τα χαμένα''.




 Η έμπνευση , η επιμέλεια , η οργάνωση ,το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Γιώργο τον Κουτσιούκη .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου